marți, 17 iulie 2007

Cel mai gras om din lume, parasit de sotie

In primul rand vreau sa va spun ca am ramas socat,nu ca avea 550 kg ci ca avea o sotie ( daca e cineva generos sa imi zica si mie cum faceau sex).
Dupa ce a fost avertizat ca il va pasari in cazul in care nu va ajunge la o greutate mult mai mica ,Manuel Uribe din Mexic a fost in cele din urma parasit de sotia sa.Acesta a incercat disperat sa slabeasca dar nu a ajuns decat la 413 kg.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sexul pe canicula

Hai ca am mai trait o zi sa o vad si pe asta...Specialistii din romania au lansat avertizari pentru lumea care face sex in aceste zile toride.Uitati ce zic acesti specialisti:
-Specialistii spun ca temperaturile ridicate au proprietatea de a stimula hormonii. 'Sexul pe canicula implica riscuri majore pentru cardiaci, obezi, hipertensivi sau bolnavi de astm. Ei pot face infarct, pusee de tensiune sau accident vascular cerebral. Sexul pe caldura poate ucide. In rest, ceilalti se pot alege, din pricina efortului si a consumului mare de energie din timpul unei partide de amor, doar cu deshidratari, ameteli, carcei sau crampe musculare', explica dr. Luca.

Mare iti e gradina Doamne....O intrebare pentru domni' astia specialisti (cred ca bebe sexologu ala a facut acest avertisment): Oameni aia din Africa ce fac domne?

Sindromul MIRC!

Probabil ca nu sunt singurul care nu prea suporta acele persoane care au inlocuit "c" cu k si mai stiu eu ce cuvinte au inventat.Mai pe scurt nu suport persoanele care scriu in asa fel incat imi ia vro 2 ore sa inteleg ce au vrut sa spuna.Unele persoane chiar nu stiu sa mai scrie corect din cauza ca au folosit in exces aceste prescurtari .E chiar asa greu sa scrieti normal?

Asa k va rog je sa skrieti kalumea sa intel si noi

Cum sunt unii !

Ce nu suport in ziua de azi sunt persoanele acelea care sunt mari "jmecheri" pe messenger si cand dai ochii cu ei nu stiu cum sa te ocoleasca.
Ce e asa "misto" sa te dai mare si tare ca ai masini, ca tu faci sex de 1234562532 pe zi ,ca ai bani de nu poti duce cand de fapt esti un chiflar care nu are nici un prieten si simti nevoia sa te bagi in seama.

hainuinimic

Cluburile

Hai sa vorbim putin despre asa zisele cluburi din ziua de azi.
E sambata seara si ce fac oameni? se duc in "club" sa bea si ei ceva si sa mai danseze.in ziua de azi nu mai e asa,te duci in discoteca si te freaca asa zisul dj cu manele,house,hip-hop si mai stiu eu de melodii luate de pe mtv.Pe langa caldura si fumul insuportabil te mai trezesti ca iei si bataie fara sa faci nimic.Dupa ce ti se ia pana in gat de tot, vrei sa pleci acasa dar treci pe la bar sa platesti si ramai putin socat cand iti cere 500 de mii pt 100 de whisky si un redbull.

About hi5 ?!

Mai nou toata lumea vrea sa isi stearga contu' de pe hi5.De Ce? Pai e simplu niste baieti sau niste fete care nu au ce face pe acasa au inceput sa uploadeze pe siteuri matrimoniale sau cu caracter erotic poze cu domnisioare care isi puneau pozele cu ele aproape goale pe hi5...

Dracu va pune sa va puneti pozele acolo ?

Otelul si Gloria, un pas pana la UEFA

Cele doua echipe romanesti angrenate in Cupa UEFA Intertoto, Otelul Galati si Gloria Bistrita, au reusit calificarea in ultimul act al competitiei, unde vor da piept cu Trabzonspor, respectiv Atletico Madrid.

Otelul n-a lasat nici o sansa bosniacilor de la Slavia Sarajevo, spulberandu-i, la Galati, cu 3-0 (2-0), dupa ce in tur scorul fusese egal, 0-0. Golurile au fost reusite de Emil Jula (31, 41) si Gabi Paraschiv (70). 'Sunt foarte bucuros. Ne-am temut de acest meci, insa ne-am dorit foarte mult victoria si nu le-am dat nici o sansa. I-am dominat tot timpul, ne-am creat multe ocazii clare de gol si, in final, am obtinut o victorie indiscutabila', a spus Emil Jula, el fiind completat de tehnicianul siderurgistilor, Petre Grigoras: 'Ma bucur pentru calificare. Am tratat foarte serios meciul si cred ca s-a vazut diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Ne asteapta un meci mult mai important in turul urmator'.

Daca Otelul n-a avut emotii, Gloria a tremurat serios pentru calificare. Invingatori in tur cu 2-0, bistritenii s-au trezit condusi, pe propriul teren, cu acelasi scor de Maccabi Haifa, prin punctele reusite de Mimon (4) si Hemad (66). In final, ardelenii au obtinut calificarea la loviturile de departajare cu 3-2. Au marcat Sepsi, Toma si Bad, in timp ce Albut a aparat doua lovituri. 'S-a adeverit ce am spus eu, ca am intalnit o echipa valoroasa. In tur, au jucat cinci fotbalisti titulari din lotul lor si la Bistrita au aparut patru titulari din nationala Israelului. Sunt sigur ca ne-am calificat cu o echipa care, dupa parerea mea, in Romania se poate lupta la titlu', a declarat la finalul meciului tehnicianul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau.

In ultimul act al competitiei, Otelul Galati va juca impotriva turcilor de la Trabzonspor, iar Gloria Bistrita, cu spaniolii de la Atletico Madrid, meciurile tur fiind programate in Romania, pe 21 iulie. Daca trec de aceste hopuri, echipele noastre se vor califica in turul II preliminar al Cupei UEFA.

Locuieste cu 1.200 de pisici

O femeie din China iubeste atat de mult pisicile, incat a adunat in locuinta sa 1.200 de feline. Pisicile, unele foarte bolnave, fusesera salvate de pe strada.

O adevarata activista pentru drepturile animalelor, chinezoaica a strans cele peste o mie de feline in zece ani si se mandreste cu faptul ca astfel le-a salvat de la moarte sigura.

Autoritatile chineze au considerat insa ca femeia nu poate sa asigure conditii optime pisicilor si au decis ca in urmatoarele zile animalele sa fie trimise in centre speciale pentru feline

Fetita fara chip!

Juliana Wetmore este o fetita de doar trei ani din orasul Jacksonville, Statele Unite, care traieste o drama din momentul in care s-a nascut. Ea a venit pe lume aproape fara chip, lipsindu-i 40% din oasele fetei, din cauza unui sindrom care se numeste Treacher Collins. Micuta va suferi o operatie majora zilele urmatoare, de reconstructie a unui os cranian.

In urma cu trei ani, Juliana a venit pe lume avand o infatisare hidoasa. Nu i se vedeau decat ochii si gura - de atunci presa americana a numit-o 'fetita fara chip'. De anul trecut, micuta a inceput sa faca operatii care de care mai complicate, ajungand in prezent la 14 astfel de interventii chinuitoare. Medicii se straduiesc de fiecare data sa-i dea micutei un chip.



sursa: libertatea