vineri, 19 octombrie 2007

Mitsubishi Lancer X

Noul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date Tehnice

Noul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date Tehnice
Noul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date TehniceNoul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date Tehnice

Noul Mitsubishi Lancer X - Primele Fotografii si Date Tehnice

Producatorul auto nipon va prezenta luna viitoare la salonul auto de la tokyo mult asteptatul Evo X, care imparte aceeasi platforma cu actualul Evo IX, dar aduce un surplus de putere impresionant.

Constructorul japonez a oferit doar cateva imagini cu viitorul Evo X, deocamdata nu a fost facuta o conferinta de presa care sa dezvaluie informatii complete. In poze este prezentat modelul GSR, Destinat pietei Japoneze, si o fotografie de interior cu modelul destinat pietei Americane, MR. La sfarsitul articolului va vom prezenta si un scurt video cu noul Evo X, surprinse la evenimentul Motorsport Japan 2007.

Performantele nu au fost dezvaluite oficial, dar au fost testate de o revista de specialitate, "Car and Driver", care le-a publicat apoi pe internet. Potrivit spuselor redactorilor, japonezii au pus sub capota noului Evo X un motor in 4 cilindri, supraalimentat, ce dezvolta 295 Cai putere si 300 Nm cuplu.

Desi este putin mai lent decat varianta anterioara, atingand 100km/h in 5 secunde, producatorii sustin ca au fost imbunatatite performantele de manevrabilitate si aderenta.

Modelul MR este echipat cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj, fiind ceva mai scump decat GSR, care vine cu "doar" o cutie manuala in 5 trepte. Mitsubishi inaugureaza noul sistem 4x4 cu o distributie de 50-50 a puterii pe noul lancer, avand posibilitatea de a distribui 80-20 pe puntea fata/spate, depinde care punte are probleme cu aderenta.

Pretul estimat pentru versiunea japoneza fa fi fixat pe undeva pe la 30000 euro, varianta MR fiind ceva mai scumpa datorita transmisiei automate cu dublu ambreiaj.