marți, 16 octombrie 2007

National Street Dance Contest 2007 aduce la Bucuresti trupe si dansatori din toata tara

La eveniment sunt asteptati peste 2.000 de spectatori.

La eveniment sunt asteptati peste 2.000 de spectatori.
Concursul cuprinde doua categorii, de breakdance si streetdance, si probe atat pentru trupe, cat si de dans individual, potrivit Newsin. La categoria streetdance, dansatorii, dansatoarele si trupele vor trece prin probe de battle, in care dansatorii concureaza pe rand, unul in fata celuilalt, in seturi scurte, iar concurentii la breakdance vor avea probe pentru trupe, echipe de cate doi si individual.

In a doua zi a evenimentului va avea loc finala, iar castigatorilor le vor fi inmanate premii de 100 si 300 de euro. Din juriu fac parte trupa franceza de breakdance Phase - T, coregrafii Tonkins si Richmond si cantaretul R&B Alex, care va incheia evenimentul cu un concert.

National Street Dance Contest 2007 va avea loc la Sala Polivalenta CFR Rapid si va incepe de la ora 19:00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

La prima editie a concursului, ce a avut loc pe 10 septembrie 2006 la Sala Agronomie, au participat peste 45 trupe de dans din toata tara si au fost premiate trupele Show Bizz din Bucuresti si OOC + VPC din Iasi.

"Daca la prima editie au fost 2.000 de oameni in public, cu siguranta acum ne asteptam la si mai multi", a declarat managerul scolii de dans Living Dance, Marius Cocoloi