sâmbătă, 12 mai 2007

C.R.B.L. si Animal X, la un pas de bataie la Sibiu

Hai ca asta mi-a placut ,la premite MTV Romania a iesit un mic scandal intre trupele Animal x si Simplu.Fiecare sustinea pe scena ca ei sunt inventatori brake-dance-ului in Romania (like wtf daca se inventeaza aspirina in america si eu o aduc in Romania pot sa zic ca eu am inventat-o?),in culise acestia cu greu au fost despartiti de bodyguarzi ,insa la o ora mai tarzie intr-un club din Sibiu cele 2 formatii s-au intalnit iar si cei de la Animal X au plecat cam sifonati.

Penibil

RDS fiberlink

Bucuresti, 10 mai 2007 - RCS & RDS a demarat proiectul de dezvoltare a unei retele metro-nationale de fibra optica, prin care toti abonatii la serviciul de internet Fiber Link vor putea sa beneficieze de schimbul de date si fisiere la mega-vitezele locale cu care sunt obisnuiti. Practic, acest lucru ofera avantajul de download la nivel national (intre abonati aflati in orase diferite) la viteze metropolitane. Asftel, toti abonatii Fiber Link din Romania vor putea sa "se vada" in retea cu ceilalti abonati din alte orase, beneficiind in acelasi timp de super viteze de transfer de pana la 50 Mbps!
Asta zic cei de la RDS,ok toate bune si frumoase dar cu cei care avem cablelink ce se face ? M-am saturat sa downloadez cu 100 kb ,sa nu mearga telefonul ,sa-mi cada netu zilnic.Noi avem de 15-20 de ori mai putin decat au cei cu fiberlink si faza este ca platim acelasi abonament.Ei bine domnilor interesanta oferta dar nu uitati ca peste 70 % dintre utilizatori dumneavoastra au cablelink.

World Cyber Games Romania

Azi s-a dat startul celei mai importante competitii pentru gameri din romania si anume Wolrd Cyber Games Romania .Se anunta o batalie apriga pentru a castiga acest turneu deoarece castigatoarele de la fiecare sectiune vor merge la toama la Finala WCG care se va desfasura in Seatle USA.Azi au fost calificarile offline,s-au inscris 64 de echipe/playeri la fiecare sectiune,in acest week-end numarul lor va ajunge la jumatate iar batalia cea mare se va da pe 2-3 iunie in Constanta la lan-ul organizat de Forte Games.
GG and GL Romania

Sotii Columbeanu ignorati

Intr-un club din Bucuresti la o ora mai tarzie isi fac aparitia si sotii Columbeanu,dupa vro 30 de minute Monica ii sopteste lui irinel niste cuvinte la ureche,acesta se duce la proprietarul clubului si ii cere sa schimbe muzica.Se pare ca mai exista cineva in Romania asta care nu le cade la picioare,foarte orgolios patronul clubului le spune ca nu va schimba muzica.Probabil ca Monica nu isi mai putea arata pasarica pe astfel de muzica cine stie dar ccea ce conteaza este ca cei doi au parasit clubul intr-o graba si au promis ca nu vor mai reveni...ca sa vezi de aia nu mai poate patronul clubului sa doarma ca nu i-a placut lu Columbeanu muzica .

ahhahaha tot respectul meu pentru patronul clubului.