joi, 18 octombrie 2007

Cele mai scumpe telefoane !

Cele mai scumpe 10 telefoane mobile din lume

Free News ::  ::  :: Stire :: Cele mai scumpe 10 telefoane mobile din lume

Preturile acestor bijuterii sint cuprinse intre 13.000 si 1,3 milioane de dolari.


Cobra – Vertu

310.000 de dolari

Cobra are pe carcasa doua diamante taiate fiecare de doua carate, un diamant rotund, de un carat, doi ochi de smarald si 439 de rubine care totalizeaza 21 de carate. Modelul Cobra a fost inspirat de bijutierul parizian din secolul 19 Frederic Boucheron. Doar opt bucati exista in intreaga lume.

GoldVish LeMillion

1,3 milioane de dolari

Cel mai scump telefon din lume, potrivit Guinness (unicul motiv pentru care se afla pe primul loc, fata de Crypto, care are acelasi pret), este facut din aur alb de 18 carate si incrustat cu diamante care insumeaza 120 de carate. Aparatul a fost lansat anul trecut, la Tirgul milionarilor din Moscova, si este creatia designerului Emmanuel Gueit

Diamond Crypto Smartphone

1,3 milioane de dolari

Diamond Crypto Smartphone ar fi trebuit sa se afle pe aceeasi pozitie cu cistigatorul acestui clasament. Telefonul are o carcasa din platina, acoperita cu 50 de diamante, din care zece sint diamante albastre, foarte rare.

Sony Ericsson Black Diamond

300.000 de dolari

Fata de celelalte telefoane din aceasta lista, care sint mai mult bijuterii, Sony Ericsson Black Diamond este si un telefon mobil interesant.

Aparatul are un procesor Intel Xscale de 400 Mhz, camera digitala de 4 megapixeli, touch screen si se poate conecta la Internet prin WiFi. Au fost fabricate doar cinci bucati.

Vertu Diamond

88.000 de dolari

Telefonul este facut in intregime din platina si este incrustat cu diamante. Au fost fabricate doar 200 de astfel de aparate.

Vertu Signature

81.000 de dolari

Cine are rabdare sa numere va descoperi ca pe carcasa acestui telefon facut din aur sint incrustate 934 de diamante, la care se adauga cele inca 48 de pe tastatura.





sursa: freenews.ro

Romania este la Campionatul European

Dupa victoria in fata Luxemburgului si semi-esecul Bulgarilor cu Albania,elevii antrenati de Victor Piturca au obtinut o meritat calificare la Campionatul European de Fotbal din 2008 care se va desfasura in Elvetia si Austria .

Felicitari Romania !!!