vineri, 11 mai 2007

Tony Blair demisioneaza



Premierul britanic Tony Blair a anuntat oficial, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va demisiona pe 27 iulie, dupa ce timp de 10 ani a fost in fruntea executivului englez. Cele mai mari sanse de a-i succede in functie le are actualul ministru de finante, Gordon Brown, aliatul lui Blair in reformarea Partidului Laburist.

C.R.B.L busted

Cel mai rebel membru din formatia Simplu a fost surprins de radar in localitatea Sacele cu 44 km/h peste viteza admisa.C.R.B.L a ptimit o amenda de 350 lei si risca intre 6 luni si 3 ani de puscarie pentru ca acesta nu detinea permis auto.

Andreea Marin gravida

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imi scuzati entuziasmul dar incepusem sa cred ca domnul Banica da rateuri dar se pare ca m-am inselat.In sfarsit zana surprizelor este gravida,aceasta stire a fost confirmata de o asistenta care lucreaza la clinica unde a fost facut controlul.Bravo lor ,ma bucur pentru ei .Sa vedem ce va fi ,spiridusul surprizelor sau elfita surprizelor ca doar din zane nu se nasc muritori nu?

Andreea Balan pictorial in Playboy

Partea blonda a fostei trupe andree se pare ca nu mai este tinuta in lesa de Keo,aceasta a pozat in celebra revista pentru barbati Playboy...Probabil nimeni nu mai asculta plagiaturile ei si a cam ramas fara bani motiv pentru care a pozat in cea mai citita revista pentru barbati.Oricum nu cred ca revista se va vinde in prea multe numere pentru ca domnisoara ne-a cam obisnuit cu videoclupurile ei in care apare aproape goala.

Monica isi scoate "pasarica" la plimbare

Plictisit de calculator ma duc prin sufragerie si iau o revista la nimereala,imi pica in mana Ciao!.Dau sa rasfoiesc si pe prima pagina apara Monica cu lengeria intima pe afara prin care se vede parul pubian..poate a citit si ea invataturile sexologului Yasunari Bikini care zicea asa " un chilotel transparent e o fereastra deschisa pentru lume" si noi care credeam ca doar Irinel are acces acolo.
Dar probabil a vazut ca e la moda sa iti arati pasarica in public, sunt sigur ca a vrut sa o imite pe Britney.